Motortheoriecursus

Via deze weg schrijf je je in voor de motortheoriecursus. Je wordt standaard ingeschreven met afname van het theorie-examen. Let op! Pas na een bevestigingsemail is je aanmelding voor de cursus definitief.

De kosten voor een theoriecursus plus examen € 85,-. Pas na onze bevestiging en betaling van dit bedrag is je deelname definitief.

De data voor de eerstvolgende theoriecursussen zijn:

 

– Nog geen datum gepland, neem contact op om een cursusdatum af te spreken

 

Soorten theorie-examens:

 

Gewoon theorie-examen € 38,00

(duurt maximaal 30 minuten en is zonder geluid)

Verlengd theorie-examen € 45,50

(duurt ongeveer 45 minuten en is met geluid)

Voor als je moeite hebt met lezen, bijvoorbeeld door dyslexie of als je meer tijd nodig hebt. Heb je een dyslexieverklaring? Dan kun je de kosten voor de toeslag terugvragen.

Individueel theorie-examen € 92,00

Je zit in een aparte ruimte en het examen wordt voorgelezen door iemand  van het CBR,  duurt ongeveer 45 minuten. Voor als je meer tijd /of begeleiding nodig hebt, bijvoorbeeld bij faalangst of een cognitieve stoornis zoals autisme of PDD-nos). Als je examen wilt doen in een andere taal dan Nederlands of Engels. Wil je examen doen in een andere taal dan het Nederlands? Dan moet je een officiële tolk regelen.  Dit kan via TolkenNet. Doe dit minstens 2 weken voor de examendatum. Bij dit examen krijg je de toeslag niet terug.