Om je in te schrijven voor het online theoriepakket voor de scooter / bromfiets, kun je contact opnemen met de receptie op 036-2030440 of een bericht sturen via whatsapp naar ons mobiele nummer 06-53881462.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar het CBR theoriecentrum, waar je theorie-examen plaats vindt. Het theorie-examen plannen we in overleg met jou in.

Wil je ander theoriemateriaal bestellen, dan kan dat via onze webshop WEBSHOP THEORIEMATERIAAL

_________________________________________________

NIEUW!!! Online theoriepakket bromfiets VOOR MAAR € 75,-

  • Online theoriecursus met oefenvragen
  • Theorie-examen bij het CBR

_________________________________________________

Gewoon theorie-examen € 42,00

(duurt maximaal 30 minuten en is zonder geluid)

Verlengd theorie-examen € 54,-

(duurt ongeveer 45 minuten en is met geluid)

Voor als je moeite hebt met lezen, bijvoorbeeld door dyslexie of als je meer tijd nodig hebt. Heb je een dyslexieverklaring? Dan kun je de kosten voor de toeslag terugvragen.

Individueel theorie-examen € 100,00

Je zit in een aparte ruimte en het examen wordt voorgelezen door iemand  van het CBR,  duurt ongeveer 45 minuten. Voor als je meer tijd /of begeleiding nodig hebt, bijvoorbeeld bij faalangst of een cognitieve stoornis zoals autisme of PDD-nos) of als je examen wilt doen in een andere taal dan Nederlands of Engels. Wil je examen doen in een andere taal dan het Nederlands? Dan moet je een officiële tolk regelen.  Dit kan via TolkenNet. Doe dit minstens 2 weken voor de examendatum. Bij dit examen krijg je de toeslag niet terug.