Je BE rijbewijs haal je bij Verkeersschool VBOC

Haal je rijbewijs BE op jouw manier

Je rijbewijs BE halen op een manier halen die bij je past? Dit kan bij VBOC in Almere en ‘t Gooi. Je kunt kiezen voor een 1-dagcursus of de lessen helemaal in je eigen tempo volgen. Je kunt rekenen op een scherp uurtarief voor de rijlessen.  We hebben een aantal pakketten voor je samengesteld.

Voordat we een examen voor je kunnen vastleggen, dien je bij het CBR een Gezondheidsverklaring voor de categorie E bij B in te vullen en ons te machtigen voor het aanvragen van het examen. Hiervoor heb je een DigiD met sms-code nodig. De Gezondheidsverklaring dien je aan het CBR te betalen via Ideal. Wil je de Gezondheidsverklaring en Machtiging gelijk regelen, dan kan dat via deze link MijnCBR.nl

E bij B Pakket A

€ 637,-

6 uur praktijk
CBR praktijkexamen

E bij B Pakket B

€ 526,-

4 uur praktijk
CBR praktijkexamen

Herpakket

€ 479,-

3 uur praktijk
CBR praktijkexamen

Rijopleiding: Aanhanger

Zodra je met een caravan, grote aanhanger of paardentrailer wilt gaan rijden, heb je (vaak) een rijbewijs BE nodig. Voor het BE-rijbewijs hoeft geen theorie-examen afgelegd te worden. Tijdens het praktijkexamen moet je onder andere laten zien dat je achteruit kunt rijden en je moet de aanhangwagen ook zelf kunnen aan- en afkoppelen.

Naast het aanschaffen van een pakket, is het ook mogelijk losse rijlessen te kopen voor E achter B. VBOC adviseert iedereen te starten met een proefles. Dit is uiteraard niet verplicht. Deze les duurt 60 minuten en kost € 55,- (incl. BTW).

Aanhangerrijbewijs in één dag!

Het is mogelijk om via VBOC in één dag je BE-rijbewijs te halen. Je volgt eerst een proefles. Aan de hand hiervan heeft de instructeur een indruk van wat je kan. Na deze les wordt een examendatum voor je gereserveerd. De dag van het praktijkexamen wordt gebruikt voor de lessen met direct daarna het examen. De les start tussen 8:00 en 9:00 uur, afhankelijk van het tijdstip van het examen. De praktijkuren worden voorafgaand aan het praktijkexamen gereden.

Proefles à 60 minuten
CBR los of herexamen
€ 55,-
€ 305,-