Carel Willinklaan 107 1328 LJ Almere | 036-5216084 | 06-53881462 | www.vboc.nl | info@vboc.nl

Rijden in 't Gooi en omstreken

Woon je in de regio Flevoland of ‘t Gooi en ben je op zoek naar een goede, betrouwbare rijschool die ook nog eens betaalbaar is, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Verkeersschool VBOC uit Almere rijdt al jaren in ‘t Gooi, voornamelijk vanwege de lessen die in het examengebied plaatsvinden. Je hoeft dus niet per sé in Almere te wonen om bij Het VBOC te kunnen lessen. Onze rijinstructeurs rijden niet alleen in Almere zelf, maar ook in de directe omgeving. Ons werkterrein omvat vele plaatsen in en om 't Gooi.

 

Daarnaast is een aantal van onze instructeurs zelf woonachtig in deze omgeving. Voor hen die NIET in Almere woonachtig zijn, hebben we een speciaal lespakket samengesteld. Op voowaarden dat de leerling uit de plaatsen Huizen, Eemnes, Bussum, Hilversum, Blaricum, Laren, Muiden, Muiderberg en Weesp komt.

 

 

Hieronder zie je het speciaal samengestelde pakket.

De GOOI-actie

Speciaal lespakket samengesteld

Nu hebben we een speciaal lespakket samengesteld voor leerlingen die uit de plaatsen Huizen, Eemnes, Bussum, Hilversum, Blaricum, Laren, Muiden, Muiderberg en Weesp komen.

 

GOOIpakket:
- 33 uur praktijk
- CBR praktijkexamen
- Theoriecursus
- CBR theorie-examen

 

Voor € 1428,-

 

Voorwaarden:

- Speciaal voor nieuwe leerlingen woonachtig in de omgeving Huizen, Eemnes, Bussum, Hilversum, Blaricum, Laren, Muiden, Muiderberg en Weesp;
- Autorijlessen mogelijk zowel in schakel als automaat;
- Betaling kan in maximaal drie termijnen;
- Vraag een vrijblijvende proefles aan en kijk of je tevreden bent over VBOC;
- Niet geldig in combinatie met acties;
- Aanvragen kan telefonisch, via de mail, de site, whatsapp of facebook;
- Graag bij je aanmelding vermelden dat je van 'de GOOI-actie' gebruik wilt maken.