De Binderij 47 1321 EG Almere | 036-5216084 | 06-53881462 | www.vboc.nl | info@vboc.nl

Betalingen

Betalingsmogelijkheden
Betaling van lessen, pakketten en dergelijke kunnen bij Het VBOC op vier manieren worden gedaan:
- contante betaling op de vestiging
- pin betaling op de vestiging
- via automatische machtiging (aangeven op lesovereenkomst)
- via overschrijving

 

Overschrijven
U kunt onder andere kiezen voor overschrijving per bank. Hierbij de nodige gegevens: ING: NL38 INGB 0005 9813 26 t.a.v. VBOC bv te ALMERE, of Rabobank: NL95 RABO 0136 5556 24 t.a.v. VBOC bv te ALMERE. Wilt u bij de overschrijving de naam van de leerling en de instructeur vermelden.

 

Termijnbetaling
Starterspakketten kunnen in twee termijnen betaald worden.

VBOC op facebook

Machtiging VBOC bij Mijn CBR

Mijn CBRWat houdt 'VBOC machtigen' in?
Voordat jouw rijschool het praktijkexamen of een toets voor de categorie personenauto kan aanvragen, moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als wij als rijsschool een praktijkexamen of toets voor je reserveren. Daarnaast zijn je adresgegevens automatisch beschikbaar voor Het VBOC in het reserveringssysteem van het CBR.

 

Online machtigen
Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD, jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging intrekken, kijk dan even op mijn.cbr.nl voor de voorwaarden.

 

Als het examen gereserveerd is?
Verder is het goed te weten dat je rijschool een praktijkexamen alleen op jouw naam kan reserveren. De mogelijkheden om de examendatum te verplaatsen zijn zeer beperkt. Stem je examendatum dus van te voren goed af met je rijschool. Het machtigen van je rijschool en het reserveren op naam moeten ertoe leiden dat je rijschool altijd binnen afzienbare tijd een praktijkexamen voor je kan aanvragen.

 

Hoe kan ik machtigen?
Om Het VBOC te machtigen als jouw rijschool, doe je het volgende:
1. Ga naar mijn.cbr.nl en log in met je DigiD-gegevens;
2. Vul dan het CBR-rijschoolnummer in, 1508Z8, druk op 'Selecteren';
3. Controleer de huidige (adres)gegevens en pas zo nodig aan;
4. Ga akkoord met de voorwaarden en druk daarna op 'Machtigen';
5. Jij en het VBOC ontvangen een e-mailbevestiging van de machtiging.

 

Geen DigiD

Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan op www.DigiD.nl.

VBOC geeft autorijles in de regio Almere en ’t Gooi!

Woon je niet in Almere, maar wel in de regio Flevoland of ‘t Gooi en ben je op zoek naar een goede, betrouwbare rijschool die ook nog eens betaalbaar is, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze rijinstructeurs rijden niet alleen in Almere zelf, maar ook in de directe omgeving. Ons werkterrein omvat de plaatsen Bussum, Huizen, Naarden, Eemnes, Blaricum, Hilversum, Muiden, Weesp, Zeewolde en Lelystad.

Kijk hier voor meer informatie! 

Slagingspercentage

De slaagkans bij een rijschool hangt af van vele factoren, zoals het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes. Ook diversiteit in kandidaten en de lesauto's (automaat of schakelen) zijn van invloed op de slagingspercentages. De slagingspercentages worden op vaste tijden ververst en betreffen steeds de laatste vier kwartalen. De percentages zijn te vinden bij het CBR.

Het CBR doet zijn best om de gegevens zo betrouwbaar mogelijk te maken, maar vaar niet blind op het slagingspercentage. Kijk kritisch naar de rijscholen als je gaat shoppen en vraag zo mogelijk oud-leerlingen naar hun ervaringen.