Carel Willinklaan 107 1328 LJ Almere | 036-5216084 | 06-53881462 | www.vboc.nl | info@vboc.nl

Theoriecursussen

Het VBOC biedt verschillende theoriecursussen aan voor meerdere categorieën:

  • Autotheorie, spoedopleiding
  • Motortheorie, één dagdeel
  • Bromfietstheorie, één dagdeel
  • Taxipas, twee dagdelen (kijk hier voor meer informatie)

 

Bestel direct je iTheoriepakket via VBOC!

iTheoriepakket 


Of je nu wel of niet bij het VBOC rijles neemt, je kunt ALTIJD één van onze theoriecursussen volgen!

Autotheorie

De autotheoriecursus vindt om de week plaats. Een aantal dagen later doe je ook het theorie-examen. De cursus wordt op onze vestiging aan de Carel Willinklaan 107 te Almere gegeven, waar we een theorielokaal hebben die voldoet aan de eisen van het CBR.

 

De cursus

VBOC geeft de theoriecursus op:

 

  • Vrijdag- en maandagavond van 18:30 tot 22:00 uur

OF

  • Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur

 

Aansluitend aan de cursus doe je een aantal dagen later het CBR theorie-examen in Amsterdam. Lees voor de cursus het boek goed door, zodat je voorbereid op de cursus komt.

 

De eerstvolgende cursus:

Kijk voor de eerstvolgende cursus op: inschrijven theoriecursus

 

Aanmelden
Je kunt je online aanmelden voor een theoriecursus. Gebruik deze linkLet op! Pas na een bevestigingsemail is je aanmelding definitief.

 

Voor mensen die moeilijk leren, dyslectisch zijn of moeite hebben met de Nederlandse taal, bestaat de mogelijkheid een verlengd theorie-examen of individueel theorie-examen te doen. Als je je opgeeft voor de cursus, kun je dit aangeven. 

Bromfietstheorie

Wil jij binnenkort je bromfietsrijbewijs gaan halen maar weet je niet zeker of je alles weet? Het VBOC helpt je graag! Bij de theoriebegeleiding wordt de theorie behandeld en proefexamens gemaakt. Tijdens de begeleiding van drie uur komt de volledige theorie langs en heb je tijd om vragen te stellen.

 

Theoriebegeleiding
Verwacht wordt dat de cursist de theorie zelfstandig leert, waarna hij/zij vervolgens op locatie theorie-examens kan maken en deze na kan bespreken. Daarnaast is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

 

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor de theoriebegeleiding voor de bromfiets, gebruik dan deze link. Je kunt ook contact opnemen met het VBOC op 036-52 16 084 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De eerst volgende begeleiding:
Kijk voor de eerstvolgende theoriebegeleiding op: inschrijven theoriecursus

 

Brommobiel

Wil je niet een bromfietsrijbewijs, maar een brommobielrijbewijs? Ook dan kun je deze theoriebegeleiding volgen. Beide categorieën hebben hetzelfde theorie-examen.

 

Theorie-examen plannen
Voor het inplannen van het theorie-examen kun je contact opnemen met de receptie.

Motortheorie

Wil jij binnenkort je motorrijbewijs gaan halen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren van je theorie? Het VBOC helpt je graag! Bij de theoriebegeleiding wordt de theorie behandeld en proefexamens gemaakt. Tijdens de begeleiding van drie uur wordt het grootste deel van de theorie behandeld en heb je tijd om vragen te stellen.

 

Theoriebegeleiding
Verwacht wordt dat de cursist de theorie zelfstandig leert, waarna hij/zij vervolgens proeftheorie-examens kan maken en deze na kan bespreken. Daarnaast is er ook gelegenheid om vragen te stellen.


Theorie-examen plannen
Voor het inplannen van het theorie-examen kun je contact opnemen met de receptie.

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de theoriebegeleiding voor de motor, gebruik dan deze link. Je kunt ook contact opnemen met het VBOC op 036-52 16 084 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De eerst volgende mogelijkheid
Op dit moment is er nog geen nieuwe begeleiding gepland. Heb je interesse? Meld je dan aan.

Chauffeurspas - Taxi

De theoriecursus voor de chauffeurspas duurt twee dagdelen. Inschrijven kan tot uiterlijk een week voor de cursus start i.v.m. de voorbereidingen. 

 

Eerste volgende cursus
Kijk voor de eerstvolgende cursus op: inschrijven taxitheoriecursus

 

Aanmelden

Aanmelden kan via de website, door contact op te nemen met het VBOC op 036-5216084 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Tarieven en informatie
Hier vind je de tarieven. Hier vind je meer informatie over de taxi.